1) Otobüs Sim Ace: Sürüş Oyunları


Otobüs Simülasyonu Pro ile Meşhur Doğu Sahili boyunca uzanan yollarda yeni bir maceraya atılın. Süper gerçekçi sürüş deneyimi, sonsuz kişiselleştirme seçenekleri, sınırsız açık dünyası, şehir içi ve şehirler arası haritaları eğlenceli ve bağımlılık yaratan son otobüs sürme oyunu Otobüs Simülasyonu Pro ile şirketinizi kurun, karakterinizi oluşturun kendi imparatorluğunu kurmaya hazırlanın. Üç farklı oyun modu ile isterseniz serbeşt sürüş keyfi isterseniz belirli görevleri yerine getirdiğiniz eğlenceli maceraya atılın.

GERÇEK DİZAYN

Şimdiye kadarki en gelişmiş araç motorumuz ile, mobil cihazlardaki en üst seviye otobüs sürme deneyimini oluşturmak için, gerçek bir otobüs simülatörü ve sürüş keyfini birleştirmeyi amaçladığımız Otobüs Simülatörü Pro oyununda gerçek bir şoför gibi hissedin. Son teknoloji ve üstün yazılım, mühendislik bilgileri harmanlanarak oluşturulan bu oyun üstün bir kullanıcı memnuniyeti sunuyor.



2) Bus Simulator Indonesia


Otobüs Simülatörü Endonezya (aka BUSSID) eğlenceli ve otantik bir şekilde Endonezya'da bir otobüs şoförü olmak nasıl bir şey yaşamanıza izin verecektir. BUSSID ilk olmayabilir, ancak muhtemelen en çok özelliklere ve en otantik Endonezya ortamına sahip tek otobüs simülatörü oyunlarından biridir.

Bus Simulator Endonezya'nın en iyi özelliklerinden bazıları şunlardır:

- Kendi ünvanını tasarla
- Çok kolay ve sezgisel kontrol
- Otantik Endonezya ÅŸehirleri ve yerleri
- Endonezya Otobüsleri
- Serin ve eÄŸlenceli honks
- “Om Telolet Om!” (Amca, korna çal, amca! Https://www.wsj.com/articles/honk-it-up-uncle-indonesias-bus-horns-capture-global-attention-1482399670)
- Yüksek kaliteli ve ayrıntılı 3D grafikler
- Sürüş sırasında hiçbir engelleyici reklam yok
- Liderler Sıralaması
- Veriler çevrimiçi kaydedildi
- Araç mod sistemini kullanarak kendi 3D modelinizi kullanın
- Çevrimiçi çok oyunculu konvoy



3) World Bus Driving Simulator

Tüm becerilerinizi sürücü olarak test edecek zorlu yollarda Brezilya ve dünyadaki en ünlü otobüsleri kullanın, otobüs şoförlerinin hayatı gibi hissedin!

Özellikler:

- Çoklu otobüsler: Gerçek araçların özelliklerini simüle eden, farklı güç ve dişli oranına sahip araçlar! (Bir sonraki güncellemede daha fazla otobüs eklenecek)

- Boyama, detay ve koç bardakları için deriler, En sevdiğin resim ile kişiselleştir!

- Gerçekçi Fizik: Ekibimiz gerçek araçları test etmiş ve oyuna oyuncular için gerçek bir deneyim kazandırmak için profesyonel sürücülerden görüşler toplamıştır. Ayrıca, arazi türüne veya yağmurlu güne ve birçok başka özelliğe göre Pistte kavrama değişimini de içeriyoruz.

- Direksiyon hassasiyetinin ve farklı kontrol tiplerinin ayarlanması.

- Otomatik ve manuel şanzıman

- Sürücü kabininin kabindeki konumunu ayarlama

- Zayıf telefonlarda çalıştırmak için yapılandırma seçenekleriyle gerçekçi grafikler!

- Tehlikeli Yollar: Tehlikelere dalın ve tehlikeli testereler, toprak yollar ve birçok zorluğa karşı kendinizi iyi bir itici kanıtlayın!


4) Okul Otobüsü Sür Simülatör 3D


Okul Otobüsü Åžoförü olmak senin Yeni̇ iÅŸin. Herkese bu iÅŸi yapabilecek en iyi kiÅŸi olduÄŸunu göstermek ister misin? Bu 3D otobüs simülatörünün adı Okul Otobüsü Oyunları Sürüş Simülatörü 3D - 2021.


Üzerinde baskı var. Çocukları evden çıkartıp okula bırakmalısın, sonra trafiğe sen bakacaksın. Yönetici biraz hileli, ancak işinizi doğru yaparsanız nadir ödüller toplayabilirsiniz! Öğretmenleri ve öğrencileri taşıyacaksınız.


Telaşlı şehirde kocaman otobüsünle manevralar yapmanın keyfini çıkar! Öğrencileri ilginç mekanlara ve öğrenme merkezlerine götür. Tüm engellerden kaçın ve bir gözün de hep sürede olsun.

İnsanları etkilemek için hızlı ama dikkatlice sür ve herkesin en sevdiği şoför sen ol!


Pedallara basp iÅŸinin gerekliliklerine göre yaÅŸamaya hazır mısın? Ãœcretsi̇z olarak Okul Otobüsü Oyunları Sürüş Simülatörü 3D - 2021 ‘u oyna. Google Play Store’dan indir!


5) Otobüs Simulator : Ultimate


Tamamen yenilenen Bus Simulator : Ultimate hoş geldiniz! 🚌
-----------------------------------------------

📢 Truck Simulator : Ultimate oyunu yapımcılarından şehirler arası otobüs simülasyon oyunu Bus Simulator : Ultimate versiyon 2 Google Play 'de yayında.

300 milyondan fazla kullanıcı tarafından yüklenen en popüler otobüs oyunu! TeÅŸekkürler Türkiye! ❤️

Türkiye şehirlerinin Orijinal otogarları.
İstanbul Esenler Otogarı, İstanbul Cep Otogarı (Alibeyköy), Ankara,İzmir,Bursa,Antalya,Adana,Gaziantep,Kayseri,Konya,Diyarbakır,Mersin,Samsun,Aydın,Batman,Şanlıurfa,Sakarya,Van,Tekirdağ,Kahramanmaraş,Kocaeli,Trabzon,Denizli,Erzurum,Malatya,Çanakkale,Ordu,Mardin,Muğla,Balıkesir,Eskişehir,Çorum,Kastamonu,Afyonkarahisar ve daha fazlası Otobüs Simulator : Ultimate de.

💡 Minimum sistem gereksinimleri

🕹️ Otobüs Simulator : Ultimate için sistem gereksinimleri: Android 7.0 veya üzeri ve en az 2GB bellek. DiÄŸer cihazları kullanan oyuncular oyunu düşük ayarlarda oynamayı deneyebilir