1) Retract Survive: Demons


Retract: Survive, mobil cihazlar için çok oyunculu bir çevrimiçi hayatta kalma oyunudur.

◆ Açlıktan ölmemek veya susuzluktan ölmemek için yiyecek ve içecek bulun.
◆ Kendinizi haydutlardan korumak için silahları ve silahları temizleyin.
◆ Terk edilmiÅŸ, kıyameti andıran, zorlu ortamı keÅŸfedin.
◆ Gündüz, gece ve dinamik hava koÅŸullarında hayatta kalın.
◆ Büyük açık dünyayı ganimet için dolaşın.
◆ DiÄŸer kurtulanlarla konuÅŸmak için sesli sohbeti kullanın.
◆ Åžifreli kilitlerle herhangi bir kapıyı kilitleyin.
◆ Barikat kapıları ve pencereleri
◆ ArkadaÅŸ veya düşman edin.
◆ Özel silahlar bulmak için askeri üsse gidin.
◆ Gaz geldiÄŸinde hayatta kalan son kiÅŸi olun.




2) Cogret


3 yeni harita, zombiler ve silahlarla en destansı hayatta kalma zombi oyununu yaÅŸayın. 15 Aralık'ta çok oyunculu ve savaÅŸ royale çevrimiçi moduyla büyük bir güncelleme yüklenecek. Bu güncellemeden sonra, 2020'de oyunun “RESMÄ° ÖYKÃœ KAMPANYASI” ile geliyor!

Kampanya Hikayesi:
2020 yılında dünyaya yayılan ve insanlığın% 80'ini öldüren ve onları "zombilere" dönüştüren ölümcül bir virüs, geri kalan insanlar ölümcül virüsü nasıl durduracaklarını belirlerken uzayda sığınmaya zorlandı. 3000 yılında, insanlar Dünya'ya geri yüklemek için virüs bulaşmış kalan insanları öldürmek ve temizlemek için Cogret adında özel bir birim göndermeye karar verdiler.

Bu oyun çene düşüyor HD grafik ve ses tasarımı sunar.




3)AWP Modu: Keskin Nişancı Oyunu

Çevrimiçi birinci şahıs nişancı oyunlarını mı seviyorsun? Hep keskin nişancı tüfeğini mi alıyorsun? Diğer oyunculara karşı müthiş keskin nişancı savaşlarına hazır ol! Başka silah yok! Seçebileceğin onlarca keskin nişancı tüfeği ve kahraman ile tetik parmağın bayram edecek.

Çevrimiçi çok oyunculu savaşlarda diğer oyuncuları uzaktan avla ve arkadaşlarınla oyna. En keskin nişancının kim olduğunu birinci sınıf profesyoneller dahil tüm dünyaya göster.


AWP Mode oyununu niçin seveceksin:

✯✯✯ Dev Silah Envanteri ✯✯✯

Mosin–Nagant’tan CVD ve M24’e kadar her kalibrede özel tüfekler. Silah oyunu bu, kabzaya yapış, tetiÄŸi parmağında hisset ve gerçek bir 3D keskin niÅŸancı nasıl olurmuÅŸ herkese göster.



4) Warface GO: FPS Shooting games

Dünyaca ünlü Warface nişancının evreninde dinamik maçlar sizi bekliyor! Çeşitli dövüş modlarının, öğrenmesi kolay kontrollerin ve harika grafiklerin keyfini çıkarın. Eşsiz bir karakter yaratın ve özellikle mobil cihazlar için tasarlanmış heyecan verici çok oyunculu PvP maçlarına katılın!

Warface: GO aktif olarak büyüyor ve gelişiyor: oyunda düzenli olarak yeni haritalar, silahlar, ekipman ve karakter görünümleri ve ayrıca değerli ödüller alabileceğiniz benzersiz yeni oyun modları ve etkinlikler ortaya çıkıyor. Ekip, her güncellemede oyun optimizasyonunu ve eşleştirme sistemini sürekli olarak geliştiriyor ve mobil birinci şahıs nişancıların hayranları için en iyi oyun deneyimini sunuyor.

Warface: GO:

- Dinamik PvP savaşları için 7 harika harita;

- Koşulların her gün değiştiği 4 oyun modu ve 20'den fazla mini etkinlik;

- 200'den fazla özelleştirilebilir silah ve ekipman türü;

- Karakterinizin görünümünü değiştirmek için 15 görünüm - ve liste sürekli güncelleniyor!



5) Call of Duty Mobile

Call of Duty: Mobile 10. Sezon: Dünya Şampiyonları ile sahaya in ve 3. Yıl Dönümü kutlamaları devam ederken unutulmayacak mücadeleler için cepheye koş! Messi, Neymar JR ve Paul Pogba olarak cepheye koş ve dünyanın en iyi oyuncularıyla omuz omuza çarpış! İlk Mitik Operatörümüz Spectre - T-3 ile seçkin bir askere dönüşerek zırhını kişiselleştir! Kazanmak ve kaybetmenin hayat memat meselesi sayıldığı üç yeni Battle Royale alanında, saha içinde ve dışında rakiplerini alt et!