1)  The Undisputables: Multiplayer


The Undisputables : Online Multiplayer, fantastik stilize ve sevimli çizgi 3D grafiklere ve büyüleyici bir oynanışa sahip rekabetçi bir çevrimiçi çok oyunculu TPS nişancı oyunudur.
Tonlarca farklı karakter ve farklı sınıf ve tarzdaki silahlar (Saldırı, SMG, Keskin Nişancı, Av Tüfeği, Bıçak, Tabanca, El Bombası, LMG, Ağır Makineli Tüfekler, Bomba Atar, Lazer Tabanca, Su Tabancası, Elektrikli Tabanca) arasından benzersiz karakterinizi ve silahlarınızı seçin , Lav Tabancası, Alev Atıcı....) her biri özel özelliklere sahip. Kendi ve benzersiz dövüş becerilerinizi özelleştirin ve aksiyona dalın, savaşa girin ve çeşitli haritalarda dünyanın dört bir yanındaki diğer oyunculara karşı çevrimiçi ekip PvP savaşına katılın.
Hem çevrimiçi hem de yerel takım ölüm maçında arkadaşlarınızla veya arkadaşlarınızla oynayın.
Kontroller sezgiseldir ve tatlı arayüzle ustalaşması çok kolaydır.
Yeni karakterler, silahlar, bombalar, beceriler ve haritalar dahil olmak üzere düzenli içerik güncellemeleri.




2) Battlefield™ Mobile


Battlefield™ Mobile
Bu oyun hakkında
Battlefield™'ın topyekün savaşı artık mobil cihazınızda mevcut. Conquest, Rush ve Team Deathmatch gibi ikonik modlarda konsol kalitesinde HD çok oyunculu FPS dövüşü, üstün takım oyunu ve tür tanımlayan yıkımda takımınızı hazırlayın ve hücumu yönetin.

ÜCRETSİZ İNDİRİN!*

SAVAŞ ALANINA GETİRİN
- Destansı büyük ölçekli savaşlarda yüksek yoğunluklu PVP savaşı
- Battlefield'ın ünlü olduğu patlayıcı gözlükleri deneyimleyin
- Düşmanlarınızı sonsuz miktarda molozun altına gömmek için tankları, roketatarları ve diğer ekipmanları kullanın

ARKADAŞLARLA TAKIM KUR
- Mürettebatınızı getirin ve hızlı tempolu PVP modlarında rekabete hükmedin
- Sezgisel dokunmatik kontrollerle strateji oluşturun ve komuta edin
- Ekip araçlarına atlayın ve avantajı elde etmek için büyük ölçekli çevresel yıkımla savaş alanını yok edin




3) T3 Arena


Takım? Solo? Senin seçimin.
Arkadaşlarınızla savaşın veya tek başınıza çevrimiçi olun. Güçlerinizi birleştirin, Kulüplerde yeni arkadaşlar edinin ve T3 Arena'da farklı oyun modlarında ve haritalarda zafer kazanmak için savaş stratejileri tasarlayın.

‣ Harika Kahramanlar. Oyun Tarzınızı Seçin.
Eşsiz yeteneklere sahip kahramanlarla savaşların kilidini açın, toplayın ve katılın. Kısa menzilli tankçı veya keskin nişancı düşmanları olarak kendi savaş stratejilerinizi uygulayın!

‣ Onlarca Oyun Modu.
T3 Arena'yı çeşitli çok oyunculu oyun modlarında oynayın. Takımlar halinde rekabetçi atış savaşını denemeye ve deneyimlemeye teşvik edilen The Lab'de yeni oyun modları kullanıma sunuldu.

‣ Konsol Kalitesi. Şaka yapmıyorum.
Ultra şık grafikler ve animasyonlar. T3 Arena, size en iyi kahraman nişancı deneyimini avucunuzun içine getiriyor.



4) Rainbow Six Mobile


THIS JUST IN: We are currently testing this early version of Rainbow Six Mobile with a limited number of players. Stay tuned for a chance to play before the release.

We plan to support more device models in the future. The mobile devices in this test do not represent the final list of devices for launch. Content and quality of the game are still a work-in-progress.
___

From the acclaimed Rainbow Six franchise, Rainbow Six Mobile is a competitive, multiplayer first-person shooter experience on your phone. Compete in Rainbow Six's classic Attack vs. Defense game modes. Play as an Attacker or Defender in fast-paced 5v5 matches and face intense close-quarter combat while making timely tactical decisions. Choose from a roster of highly trained Operators, each with their own unique abilities and gadgets. Experience this ultimate tactical shooter game, designed exclusively for mobile.




5) Zooba: Zoo Battle Royale Game


The animals are loose in Zooba!
Can you be the last one standing in a hilariously fun online battle royale game? Battle with the guards and up to 45 other players across fun game modes, and take your place as king of the zoo!

DISCOVER YOUR INNER BEAST
Braw with over 20 fun and unique characters, each with distinct strengths, weaknesses and special abilities.

EVOLVE AND CUSTOMIZE
Upgrade your characters, unlock dozens of items to fit your play style, and impress your competition with dozens of fun skins and hundreds of fun emotes. Game on!

BE THE STRONGEST, TOGETHER!
Invite your friends to play with you in online multiplayer game modes. The more the merrier!

KING OF THE ZOO
Battle to the top of the food chain by climbing leaderboards, completing fun missions and collecting awesome rewards each season, and become a star!