1) Left to Survive: apocalypse

Zombie Apocalypse has arrived! Play epic zombie shooter online and fight for your survival!

Left To Survive is a TPS Action Zombie Shooter game with a post-apocalyptic world setting where zombies have enslaved the Earth and taken control.

Life is no longer what it used to be: humans are fighting for survival, and the Earth belongs to the undead from now on. Save the human race from zombie apocalypse! Join tournaments, collect an arsenal and get valuable gear, build a base – a new home for many survivors, start expeditions to meet the heroes of this post-apocalyptic reality, challenge other players in PvP matches and helicopter raids, and show your shooting skills. Zombie action game begins… now!



2) JDM Racing: Drag & Drift race


JDM Racing: Drag & Drift Race, çevrimiçi yarış için gerçek bir kısa mesafeli araba yarışı simülatörüdür. Ekstrem drag drift yarışları ve birçok heyecan verici drag araba yarışı etkinliği - bunların hepsini en bağımlılık yapan araba ayarlama oyunlarından birinde bulacaksınız.

Bu arcade gerçek drag yarışı simülatöründe, 80'lerden günümüze tüm efsanevi Japon arabalarını topladık. En iyi araba özelleştirme oyunlarınız için tonlarca ayar parçası sağlanmıştır. Ve tabii ki burada, antrenman yapabileceğiniz, yarışabileceğiniz ve kısa mesafeli araba yarışını kazanabileceğiniz güzel parkurlar yarattık!

JDM Racing, çevrimiçi yarış ve araba ayarlama oyunlarından daha fazlasıdır! 7 kişiye kadar çok çeşitli Günlük Etkinlikler ve Çevrimiçi Çok Oyunculu Yarışmalar sunar. Ayrıca, bu sürüklenen araba oyunları simülatörünü çevrimdışı oynayabilir ve nefes kesen Çevrimdışı Kampanyalarda yer alabilirsiniz.



3) Dead Effect 2


Kabus bitmedi. ESS Meridian'da tekrar ölü boşluğa dalın! Karanlık seni sarar. Gün ışığında ölecek misin?
Mobil oyunun sınırlarını başka bir düzeye taşımak isteyen Dead Effect 2, RPG öğelerine sahip konsol kalitesinde bir aksiyon bilimkurgu nişancı oyunudur.
Tonlarca yükseltilebilir silah, teçhizat ve yüksek teknoloji ürünü vücut implantları ile baştan çıkarıcı hikayesinde kendinize sorun.

ANA ÖZELLİKLER:

KONSOL KALİTESİ GRAFİK VE SES
• en yeni Android ve NVIDIA teknolojisini kullanan nefes kesici grafikler
• gerçekçi efektler ve çarpıcı ortamlar
• profesyonel seslendirme sanatçıları tarafından anlatıldı
• atmosferik film müziği ve film kalitesinde ses efektleri




4) Evolution 2: Aksiyon oyunları


Evolution devam etmeli: Kült bilim kurgu serisi uzun zamandır beklenen devam oyununa kavuştu! Ütopya Evreni’ni yeni bir açıdan gözler önüne seren tarih sizi bekliyor.
İkinci bölüm, milyonlarca kişinin kalbini kazanmış eşsiz Evolution atmosferini korumaya devam ediyor. Ayrıca, oyunda devrim niteliğinde bir değişiklik de yapıldı: Evolution 2, tepeden tırnağa üçüncü şahıs nişancılık, aksiyon, strateji ve RPG türlerinin dinamik bir karışımı!

Beklenmedik olaylarla dolu nefes kesici bir hikaye için hazır olun!
Hikaye, Ütopya Gezegeni’nin tarihine ışık tutuyor. Bu gezegen, bir zamanlar milyarderlerin uzaydaki tatil yeriydi. Şimdiyse zalim haydutların, canavarların ve savaşçı robotların mesken tuttuğu bir cehenneme dönmüş durumda. Burada herkes birbirine karşı amansız bir savaş halinde.
Bitmek bilmeyen savaşlarla dolu bir dünyaya adım atacak, en güçlü silahları ve oyunun ana karakteri Yüzbaşı Blake’in özel psişik gücünü kullanacaksınız. Tehlikeli bir deney sonucunda süper güçler kazandı ve karşısına çıkan her düşmanı yok etmek için hazır.




5) Injustice 2


Adalet Liginde kimler var? Bu aksiyon dolu, ücretsiz dövüş oyununda favori DC Süper Kahramanlarına ve Süper Kötülere katıl! Size karşı güçlerle savaşmak için Batman, Superman, Supergirl, The Flash ve Wonder Woman gibi Süper Kahraman efsanelerinden oluşan bir ekip kurun. Dinamik 3v3 savaşlarda yeni kombinasyonlarda ustalaşın ve rakiplerinizi ezin. Oyun boyunca savaşırken Süper Kahramanlarınızı özel güçlerle yükseltin. Karakterleriniz için teçhizat toplayarak ve PvP yarışmalarında düşmanlarınıza hükmederek bir şampiyon olun. Bu CCG dövüş oyunundaki her destansı savaş seni tanımlayacak; savaşa katıl ve en büyük DC şampiyonu ol!

İKONİK DC KARAKTERLERİ TOPLA
● Bu destansı CCG dövüş oyununda çok sayıda DC Süper Kahraman ve Süper Kötü Adam arasından seçim yapın!
● Batman, Superman, Wonder Woman, Supergirl, The Flash, Aquaman ve Green Lantern gibi klasik hayranların favorileri ve Suicide Squad'dan Joker, Brainiac ve Harley Quinn gibi şaşırtıcı yeni Kötüler
● Çeşitli oyun modlarında karakterlerinizin nasıl göründüğünü, dövüştüğünü ve geliştiğini kontrol edin!