1) Reduced Transmission HD 2022


The new online version of the series of RT - not a simulator but a game of offroad

You must Delivery cargoes on Soviet and European trucks, offroad vehicles in remote, hard-to-reach locations, where roads with hard surfaces are almost absent, and only hard-to-reach forest trails predominate.
There are many modes in the game: Walk uphill, rally, offroad drag racing on offroad, trophy raids on offroad and many other competitive modes, you can compete with friends or play with strangers on the net!
Also for fans of the simulator modes there is delivery of cargoes at different offroad locations, with different conditions! The Big size of some of the Maps in the game ! you will need to overcome fords, swamps, mud and so on. If you do not like driving on the roads - you can pave your way through the forest or the mountains!
Exciting races on impassability are not reduced to prohibitive speeds; to win in the receipt or delivery of goods - you have to make a lot of effort.





2) Offroad Outlaws


Çamur. Kir. Rocks. Çok. Kamyonlar. Özelleştirmeler. Drons. HARİTA EDİTÖRÜ. Dizel takaslar. Dörtlü. Tarayıcıları. SxS. Ücretsiz. Devam ediyor. Okumayı bırak, şimdi indir!

Offroad Outlaws, off-road bir oyunda ne istediğinizi verir: Teçhizatınızı nasıl tamamlayacağınız, kuracağınız ve sürdüğünüz, tamamlayacağınız bir sürü zorluk ve çok oyunculu oyununuzu nasıl kontrol edeceğinize dair tüm kontrolü elinizde tutun. Arkadaş.


MULTIPLAYER
Patikaları arkadaşlarınızla veya diğer oyuncularla keşfedin veya bayrak çekme modunda savaşın! Dağlara, kaya parkurlarına veya arkadaşlarınızla nehirlere doğru yarışın!




3) Real Off-Road 4x4


Real Off-Road 4x4 bir fizik motoru oyunudur.
Gerçek arazi için özelleştirilmiş SUV'unuzla sürüşün keyfini çıkarın, yeni ek Led rampa, Daha Büyük Tekerlekler ve daha fazlasını deneyin.
Oyunda çok sayıda araba ve birçok ayar parçası var, ayrıca yaz ve kar haritası da dahil. daha fazla harita gelecek.




4) 4x4 Off-Road Rally 7


4x4 off-road ralli 7 - Bir bataklık, kum, orman ve benzeri gibi zor arazi üzerinde ilginç pistlerde güçlü 4x4 sürücü. güçlü araba direksiyonuna almak ve bu Android oyununda aşırı sürüş becerilerini göstermek. çeşitli görevleri yapmak ve cip, Range Rover, Mercedes ve diğer arabalar gibi yeni araba kilidini. Su engelleri zorlamak, taş yığınları dolaşmak dik yokuşları tırmanmaya ve hain tepeler aşağı gidin. yollar fethetmek ve bir kazanan olmak!



5) MUDRUNNER


Milyonlarca satan ünlü seriden çıkan arazide sürüş simülasyonu MudRunner, ilk kez mobil cihazlarda! Zorlayıcı ortamlarda dolaşmak için inanılmaz arazi araçlarını sürme konusunda ustalaş!

• EN KAPSAMLI ARAZÄ° DENEYÄ°MÄ°
• ZORLAYICI UNSURLARIN ÃœSTESÄ°NDEN GEL VE GERÇEKÇİ FÄ°ZÄ°KSEL ÖZELLÄ°KLERDE USTALAÅž
• KEÅžFEDÄ°LMEYÄ° BEKLEYEN 15 AÇIK HARÄ°TA
• 16 Ä°NANILMAZ ARAÇ

EN KAPSAMLI ARAZÄ° DENEYÄ°MÄ°
MudRunner, oyuncuyu inanılmaz arazi araçlarının sürücü koltuğuna oturup elinde sadece bir harita ve pusula ile zorlayıcı Sibirya topraklarında dolaşmaya davet eden en kapsamlı arazi deneyimidir!